Leef

het leven

Weekje relaxen met het Woord

Over jou schijnt de luister van de Heer – Jesaja 60:1b

Start 2020 in de rust met God, met ons online event Het Weekje Relaxen met het Woord!
 Speciaal voor jou, omdat we weten hoe hectisch het leven is en hoeveel deadlines en to-do lijstjes je vaak hebt. Waardoor je te weinig aan jezelf toekomt en die rustmomentjes met God er wel eens bij inschieten. Daarom geven we je in januari de gelegenheid om te ontspannen met het Woord van God door een week lang te genieten van dagelijkse overdenkingen. Kies zelf je moment van de dag, kruip op de bank met een kop koffie of thee en neem de rust om God tot je hart te laten spreken. Na alle drukte en gezellige familiemomenten van de feestdagen gaat de kerstboom de deur weer uit, restanten van oliebollen en vuurwerk worden opgeruimd en het normale leven keert terug. Dit is het ideale moment om een weekje rust te zoeken met God en stil te staan bij het jaar dat voor je ligt.

Het nieuwe jaar begint meestal spetterend met vuurwerk, champagne en glitters. En we wensen elkaar een schitterend nieuwjaar. Dat is precies wat God jou toewenst voor 2020. Een sprankelend jaar! In alle gebieden van je leven. Een vonk in je relatie met God, sprankelende vriendschappen, schitterende gezinnen en dromen waarvan het vuurtje brandend blijft. Hij belooft dat Zijn sprankeling over jou zal schijnen dit jaar.
Hoe werkt dat? Wat wanneer je je niet sprankelend voelt? En hoe ziet sprankeling eruit in je dagelijks leven van 2020?

Ga mee de rust in en laat God het vuur in je hart (opnieuw) aansteken!

Hoe doe je mee?
1. Meld je aan via Facebook en volg de overdenkingen daar.
2. Meld je hieronder aan voor de mailing en ontvang de overdenkingen dagelijks in je mailbox.

Boekje ‘5 Weken Relaxen met het Woord’

De eerdere Weekjes Relaxen met het Woord beleven?
Dan hebben we voor je het boekje 5 Weken Relaxen met het Woord.
De overdenkingen van 5 Weekjes Relaxen met het Woord van afgelopen jaren uitgebracht in een boekje! Duizenden vrouwen zijn al gezegend door deze laagdrempelige en tegelijk diepgaande overdenkingen. Na alle enthousiaste reacties gunden we nog meer vrouwen deze kostbare overdenkingen en aanmoedigingen om even lekker te gaan zitten en in Gods Woord te duiken. Een prachtig boekje vol bijbelteksten, inspirerend materiaal, vragen, toepassingen voor je eigen leven, tips en natuurlijk schrijfruimte. Alles om het tot een heerlijk persoonlijk boekje te maken wat je naar Gods hart trekt en waardoor je geloof groeit.

Prijs € 6,95

Het Woord op Woensdag

Wij zijn enthousiast om Gods Woord met je te delen! Dat doen we ook graag midden in de week, wanneer alles op volle toeren draait, je stiekem al snakt naar het weekend en wel wat geestelijke support kunt gebruiken. Daarom het Woord op Woensdag: Gods Woord midden in de week, midden in je leven. Geschreven door vrouwen zoals jij, vrouwen die ook middenin het leven staan en weten hoe nodig het is om aanmoediging, kracht, geloof en herkenning te vinden in Gods Woord. Om het leven te leven dat je hebt als vrouw, moeder, collega, vriendin.
Elke woensdag verschijnt er een overdenking naar aanleiding van een Bijbeltekst.
Aangevuld met vragen, toepassingen of tips, zodat je zelf aan de slag kunt met Gods Woord.
Word bemoedigd en laat God persoonlijk tot je spreken.
Schrijf je in voor deze wekelijkse mailing via de link.