Weekje relaxen met het Woord

De eerste week van september is het weer zover: ons online event ‘Het Weekje Relaxen met het Woord’! Een week lang ontspannen en genieten met het Woord van God, gewoon thuis op je bank, met een kop koffie of thee, op een moment van de dag dat het jou uitkomt. Een relaxte start van het nieuwe seizoen.

Na de zomervakantie komen we weer in het ritme, voor de een is dit prettig, voor de ander juist niet. Toch is de periode na de zomer een soort ‘schone lei’-gevoel. Een nieuw schooljaar; nieuwe afspraken, op naar de herfst. Hoe mooi is het om deze periode te kunnen beginnen met een Weekje Relaxen met het Woord?! Een weekje waarin je elke dag even stil mag gaan zitten en luisteren naar God.

We hebben een mooi thema bedacht: ‘Een nieuw seizoen’. Het plaatje laat een rugzak zien. Wat kan er in zo’n rugzak aan het begin van een nieuwe periode? Wat zit er al in, wat kan eruit, wat mag erin? Wat een hoop spullen zitten er vaak in een damestas! Wat zou jij in een rugzak doen als je op reis gaat?

We hopen dat je er plezier aan zult beleven, dat je uitgedaagd wordt, dat je een moment voor jezelf hebt, dat je bemoedigd wordt door mooie Bijbelteksten,  iets nieuws ontdekt en geniet van wat God je wil geven! Gun jezelf deze relaxte start van het seizoen en doe mee. Geniet samen met meer dan duizend andere vrouwen van persoonlijke rustmomentjes met God!

Wil je meedoen?
Je kunt kiezen om mee te doen via Facebook óf via e-mail.
1. Aanmelden en de overdenkingen volgen via ons Facebookevenement
2. Aanmelden voor de mailing en de overdenkingen dagelijks in je mailbox ontvangen.

Boekje ‘5 Weken Relaxen met het Woord’

Wil je in de zomer al rustmomentjes met God zoeken?
Dan hebben we voor je het boekje 5 Weken Relaxen met het Woord.
De overdenkingen van 5 eerdere Weekjes Relaxen met het Woord, uitgebracht in een boekje! Kom de zomer door met 5 weken lang een dagelijkse overdenking. Duizenden vrouwen zijn al gezegend door deze laagdrempelige en tegelijk diepgaande overdenkingen. Na alle enthousiaste reacties gunden we nog meer vrouwen deze kostbare overdenkingen en aanmoedigingen om even lekker te gaan zitten en in Gods Woord te duiken. Een prachtig boekje vol bijbelteksten, inspirerend materiaal, vragen, toepassingen voor je eigen leven, tips en natuurlijk schrijfruimte. Alles om het tot een heerlijk persoonlijk boekje te maken wat je naar Gods hart trekt en waardoor je geloof groeit.

Prijs € 6,95
Bestel het en ontvang het nog voor je vakantie in huis.

Het Woord op Woensdag

Wij zijn enthousiast om Gods Woord met je te delen! Dat doen we ook graag midden in de week, wanneer alles op volle toeren draait, je stiekem al snakt naar het weekend en wel wat geestelijke support kunt gebruiken. Daarom het Woord op Woensdag: Gods Woord midden in de week, midden in je leven. Geschreven door vrouwen zoals jij, vrouwen die ook middenin het leven staan en weten hoe nodig het is om aanmoediging, kracht, geloof en herkenning te vinden in Gods Woord. Om het leven te leven dat je hebt als vrouw, moeder, collega, vriendin.
Elke woensdag verschijnt er een overdenking naar aanleiding van een Bijbeltekst.
Aangevuld met vragen, toepassingen of tips, zodat je zelf aan de slag kunt met Gods Woord.
Word bemoedigd en laat God persoonlijk tot je spreken.
Schrijf je in voor deze wekelijkse mailing via de link.