Het Woord op Woensdag

Wij zijn enthousiast om Gods Woord met je te delen! Dat doen we ook graag midden in de week, wanneer alles op volle toeren draait, je stiekem al snakt naar het weekend en wel wat geestelijke support kunt gebruiken. Daarom het Woord op Woensdag: Gods Woord midden in de week, midden in je leven. Geschreven door vrouwen zoals jij, vrouwen die ook middenin het leven staan en weten hoe nodig het is om aanmoediging, kracht, geloof en herkenning te vinden in Gods Woord. Om het leven te leven dat je hebt als vrouw, moeder, collega, vriendin.
Elke woensdag verschijnt er een overdenking naar aanleiding van een Bijbeltekst.
Aangevuld met vragen, toepassingen of tips, zodat je zelf aan de slag kunt met Gods Woord.
Word bemoedigd en laat God persoonlijk tot je spreken.
Schrijf je in voor deze wekelijkse mailing via de link.

Weekje relaxen met het Woord

Met ruim 1300 vrouwen zijn we 2019 begonnen met het Weekje Relaxen met het Woord. Een week lang dagelijkse rustmomentjes met God zoeken met overdenkingen en het jaar zo relaxed starten. Een jaarlijks online evenement dat we in januari 2016 zijn gestart. Omdat het leven al zo hectisch is, je zoveel deadlines en to-do lijstjes hebt, soms te weinig aan jezelf toekomt en de rustmomenten met God er nog weleens bij inschieten. Laagdrempelig ontspannen met het Woord van God, gewoon thuis op je eigen bank met een kop koffie of thee, op een moment van de dag dat jou uitkomt. En dat met vrouwen uit heel Nederland (en België) tegelijk, een geweldige start van het jaar! De tijd nemen om in de rust te komen en God tot je hart te laten spreken. We hebben al enorm veel reacties gehad van vrouwen die een bijzondere week met God hadden en persoonlijk geraakt zijn door Zijn Woord.

Dit evenement is te volgen via Facebook of via mailing. Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de eerstvolgende data.

Boekje ‘5 Weken Relaxen met het Woord’

De overdenkingen van 5 eerdere Weekjes Relaxen met het Woord zijn nu uitgebracht in een boekje!
Duizenden vrouwen zijn al gezegend door deze laagdrempelige en tegelijk diepgaande overdenkingen die je helpen rustmomenten met God te zoeken. Na alle enthousiaste reacties gunden we nog meer vrouwen deze kostbare overdenkingen en aanmoedigingen om even lekker te gaan zitten en in Gods Woord te duiken. Het is een prachtig boekje geworden vol bijbelteksten, inspirerend materiaal, vragen, toepassingen voor je eigen leven, tips en natuurlijk schrijfruimte. Alles om het tot een heerlijk persoonlijk boekje te maken wat je naar Gods hart trekt en waardoor je geloof groeit.

Prijs € 6,95
Te bestellen via onze webshop.