Het Woord op Woensdag

Wij zijn enthousiast om Gods Woord met je te delen.
Elke woensdag verschijnt er een overdenking naar aanleiding van een Bijbeltekst.
Aangevuld met vragen, toepassingen of tips, zodat je zelf aan de slag kunt met Gods Woord.
Word bemoedigd en laat God persoonlijk tot je spreken.
Schrijf je in voor deze wekelijkse mailing via de link.

Weekje relaxen met het Woord

De eerste week van september was ons Weekje Relaxen met het Woord. 1300 vrouwen namen deel aan dit online evenement waarmee we vrouwen een relaxte start van het seizoen bieden met Gods Woord. Een week lang genieten en ontspannen met het Woord van God, gewoon thuis op je eigen bank met een kop koffie of thee, op een moment van de dag dat jou uitkomt. Omdat het leven al zo hectisch is, je zoveel deadlines en to-do lijstjes hebt, soms te weinig aan jezelf toekomt en de rustmomenten met God er nog weleens bij inschieten.

Thema voor dit najaar was: Terug naar de basis
‘Ik wil jullie herinneren aan het goede nieuws dat ik jullie heb verteld. Jullie hebben het geloofd en het is de basis van jullie leven geworden.’
1 Korintiërs 15:1 (BB)

Terug naar de basis, iets waar we steeds meer behoefte aan lijken te hebben. Kamperen in de natuur, zonder alle luxe en animatie, is weer hot. We willen niet meer naar de overbekende plaatsen die uitpuilen van de toeristen, maar zoeken rustigere plekken. We gaan voor authentiek, puur, echt. Ook in ons dagelijks leven kiezen we bewuster voor rust, stilte, onthaasten, detoxen, meer tijd voor waardevolle relaties met mensen. Even minder ‘moeten, stressen en je laten meeslepen in de voortdurende stroom van social media’, maar terug naar waar het echt om draait. Door een weekje te reflecteren op ons geestelijk leven, de rust te zoeken en terug te gaan naar die basis met Jezus.

Volgende Weekje Relaxen met het Woord

Heb je het dit keer gemist? In januari is ons volgende Weekje Relaxen: het nieuwe jaar goed starten met het Woord van God.
Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor meer info.

Nieuw!!!

Boekje ‘5 Weken Relaxen met het Woord’

De overdenkingen van 5 Weken Relaxen met het Woord zijn nu uitgebracht in een boekje!
Duizenden vrouwen zijn al gezegend door deze laagdrempelige en tegelijk diepgaande overdenkingen die je helpen rustmomenten met God te zoeken. Na alle enthousiaste reacties gunden we nog meer vrouwen deze kostbare overdenkingen en aanmoedigingen om even lekker te gaan zitten en in Gods Woord te duiken. Het is een prachtig boekje geworden vol bijbelteksten, inspirerend materiaal, vragen, toepassingen voor je eigen leven, tips en natuurlijk schrijfruimte. Alles om het tot een heerlijk persoonlijk boekje te maken wat je naar Gods hart trekt en waardoor je geloof groeit.

Prijs € 6,50
Te bestellen via onze webshop.