Weekje Relaxen met het Woord – 7 tot 12 september 2020

RESET MET RUTH

In september is ons 10e online Weekje Relaxen met het Woord. Een jubileumeditie! En dus maken we er iets bijzonders van.
We brengen namelijk een prachtig E-book uit. Maar daarover zo meer.

Weekje Relaxen met het Woord
Ons doel is nog steeds hetzelfde: door overdenkingen jou helpen het nieuwe seizoen in de rust te starten met God en Zijn woord. Online rustmomentjes met God creëren, thuis op de bank met een kop koffie of thee, op een moment van de dag dat het jou uitkomt. We geloven dat God persoonlijk tot je gaat spreken als je Zijn woord opent. Hij wil je bemoedigen, inspireren, toerusten en vooral … persoonlijk contact met jou. Daarom bieden we een week lang overdenkingen aan. Duizenden vrouwen hebben de afgelopen jaren al deelgenomen. Gun jezelf ook een relaxte start van het seizoen.

THEMA: Reset met Ruth
We staan dit najaar voor een nieuwe start, of eigenlijk een herstart. Na een bizar voorjaar, waarin de hele wereld veranderde en een zomer die anders is dan alle zomers die we gekend hebben, komt er een nieuw seizoen. Een seizoen waarin alles weer opstart. Dat vraagt aanpassing, nieuwe moed, een nieuwe weg vinden en misschien andere doelen stellen. Het wordt een reset.

Resetten, om opnieuw te kunnen starten.

Wij willen je daarbij helpen door het Weekje Relaxen met het Woord: een week de tijd nemen om God tot je hart te laten spreken en van daaruit het seizoen opnieuw starten. In de rust resetten met God en Zijn Woord. Samen met jou willen we leren van het leven van Ruth, een vrouw die een gigantische reset meemaakte. Alles in haar leven werd anders, vroeg om aanpassing, doorzettingsvermogen en vertrouwen. In het seizoen dat voor je ligt heb je deze dingen misschien wel hard nodig. Juist in deze tijd wil God je toerusten met de geestelijke tools die nodig zijn om vooruit te kunnen in een nieuw seizoen. En mag je, zoals Ruth, je toevlucht bij God zoeken.

NIEUW: E-book!
Je kunt je zoals elk jaar inschrijven en gratis de dagelijks de overdenkingen met verwerkingsvragen in je mailbox ontvangen.
Maar we hebben ook iets extra’s!

Voor deze jubileumeditie hebben we het Weekje Relaxen met het Woord in E-book uitgebracht! Een 42 pagina dik, prachtig gestyled boek dat je helpt meer uit je rustmomenten met God te halen waar je de rest van het seizoen naar terug kunt grijpen. We hebben alles – en veel extra’s –  voor je in een boek gebundeld, waar je lekker mee op de bank kunt kruipen. Digitaal te lezen, maar als je het uitprint kun je er ook in schrijven.

E-book, 42 pagina’s. Inhoud:

– het complete bijbelboek Ruth (NBV)
– alle 6 overdenkingen voor die week
– stiltetips
– verdiepingsvragen
– extra verwerkingsopdrachten met schrijfruimte
– doe-tips
– 6 mooi gestylde posters met quotes uit de overdenkingen, om uit te printen.

Hier al een voorproefje van het e-book:

Het Woord op Woensdag

Wij zijn enthousiast om Gods Woord met je te delen! Dat doen we ook graag midden in de week, wanneer alles op volle toeren draait, je stiekem al snakt naar het weekend en wel wat geestelijke support kunt gebruiken. Daarom het Woord op Woensdag: Gods Woord midden in de week, midden in je leven. Geschreven door vrouwen zoals jij, vrouwen die ook middenin het leven staan en weten hoe nodig het is om aanmoediging, kracht, geloof en herkenning te vinden in Gods Woord. Om het leven te leven dat je hebt als vrouw, moeder, collega, vriendin.

Elke woensdag verschijnt er een overdenking naar aanleiding van een Bijbeltekst.
Aangevuld met vragen, toepassingen of tips, zodat je zelf aan de slag kunt met Gods Woord. Word bemoedigd en laat God persoonlijk tot je spreken. Schrijf je in voor deze wekelijkse mailing via de link.