Het Woord op Woensdag

Wij zijn enthousiast om Gods Woord met je te delen! Dat doen we ook graag midden in de week, wanneer alles op volle toeren draait, je stiekem al snakt naar het weekend en wel wat geestelijke support kunt gebruiken. Daarom het Woord op Woensdag: Gods Woord midden in de week, midden in je leven. Geschreven door vrouwen zoals jij, vrouwen die ook middenin het leven staan en weten hoe nodig het is om aanmoediging, kracht, geloof en herkenning te vinden in Gods Woord. Om het leven te leven dat je hebt als vrouw, moeder, collega, vriendin.
Elke woensdag verschijnt er een overdenking naar aanleiding van een Bijbeltekst.
Aangevuld met vragen, toepassingen of tips, zodat je zelf aan de slag kunt met Gods Woord.
Word bemoedigd en laat God persoonlijk tot je spreken.
Schrijf je in voor deze wekelijkse mailing via de link.

Weekje relaxen met het Woord

Twee keer per jaar organiseren we ons online event ‘Het Weekje Relaxen met het Woord’. De eerste week van januari en de eerste week van september. Online overdenkingen die jou de gelegenheid geven om het nieuwe jaar of seizoen in de rust met God te starten. Een week lang genieten en ontspannen met het Woord van God, gewoon thuis op je eigen bank met een kop koffie of thee, op een moment van de dag dat jou uitkomt.  ‘Me-time’ met het Woord van God. Omdat het leven al zo hectisch is, je zoveel deadlines en to-do lijstjes hebt, soms te weinig aan jezelf toekomt en de rustmomenten met God er nog weleens bij inschieten.
Duizenden vrouwen hebben de afgelopen jaren al meegedaan!

Onze passie is om jou enthousiast te maken voor het Woord van God. Omdat we geloven dat God persoonlijk tot jou gaat spreken als jij de rust neemt om Zijn Woord te openen. Het wil graag Zijn hart met je te delen. Jouw dagelijks leven wordt anders als God tot je spreekt in die dagelijkse persoonlijke rustmomentjes met Hem.

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor het volgende Weekje Relaxen met het Woord.

Boekje ‘5 Weken Relaxen met het Woord’

De eerdere Weekjes Relaxen met het Woord beleven?
Dan hebben we voor je het boekje 5 Weken Relaxen met het Woord.
De overdenkingen van 5 Weekjes Relaxen met het Woord van afgelopen jaren uitgebracht in een boekje! Duizenden vrouwen zijn al gezegend door deze laagdrempelige en tegelijk diepgaande overdenkingen. Na alle enthousiaste reacties gunden we nog meer vrouwen deze kostbare overdenkingen en aanmoedigingen om even lekker te gaan zitten en in Gods Woord te duiken. Een prachtig boekje vol bijbelteksten, inspirerend materiaal, vragen, toepassingen voor je eigen leven, tips en natuurlijk schrijfruimte. Alles om het tot een heerlijk persoonlijk boekje te maken wat je naar Gods hart trekt en waardoor je geloof groeit.

Prijs € 6,95