Weekje Relaxen met het Woord 2022

Called together

Vanaf 10 januari kun je het nieuwe jaar weer in de rust met God starten met ons Weekje Relaxen met het Woord!

Waarom het Weekje Relaxen met het Woord?

Na alle drukte en gezellige momenten van de feestdagen gaat de kerstboom de deur weer uit, worden restanten van oliebollen opgeruimd en keert het normale leven terug. Het ideale moment om een weekje rust nemen om te luisteren naar God en op te laden door Zijn Woord. ‘Me –time’, omdat het leven al zo hectisch is, je zoveel deadlines en to-do lijstjes hebt, soms te weinig aan jezelf toekomt en de rustmomenten met God er nog weleens bij inschieten. Voor de 6e keer organiseren we deze week om jouw de gelegenheid te geven het jaar te starten met de focus op God!

Wat is het?

 • 5 daags online evenement
 • Elke dag een overdenking
 • Elke dag verwerkingsvragen
 • Besloten Called together Facebookgroep vanaf 8 januari om in contact te komen met andere vrouwen.

Thema: Called together

Ontdek deze week aan de hand van vrouwen uit de Bijbel dat God jou vol liefde persoonlijk riep en dat verbinding met andere vrouwen je verder brengt. Een week lang kijken we naar vrouwen als Elisabet en Maria, Hanna en Penina, Debora en Jaël, Ruth en Noömi en Marta en Maria. Allerlei issues uit het leven van vrouwen komen aan bod:

 • Je hart met elkaar delen
 • Naast elkaar staan
 • Samen je toevlucht bij God zoeken
 • In actie komen
 • overwinnen
  Maar ook herkenbare struggles als
 • Jaloezie en rivaliteit
 • Jezelf vergelijken met de ander
 • Worstelen met onzekerheid

God riep jou persoonlijk en je bent geroepen om samen met andere vrouwen Jezus te volgen. Vind jezelf in de rust bij God en zoek de verbinding met andere vrouwen.

Hoe doe je mee?

Meedoen kan helemaal gratis 🙂

1. Schrijf je in voor de mailing

En ontvang van 10 – 15 januari dagelijks een overdenking met verwerkingsvragen in je mail.
Schrijf je hier in voor de mailing.

2. Bestel het gratis E-book 

We hebben het E-book dit keer gratis gemaakt 😉
Ontvang het E-book met de 5 overdenkingen en verwerkingsvragen zaterdag 8 januari in je mail.
Ga hier naar onze webshop.

3. Called together Facebookgroep

Vanaf 8 januari is er een besloten Facebookgroep Called together waar dagelijks de overdenkingen komen te staan en je in contact kunt komen met andere deelneemsters.

Het Woord op Woensdag

Wij zijn enthousiast om Gods Woord met je te delen! Dat doen we ook graag midden in de week, wanneer alles op volle toeren draait, je stiekem al snakt naar het weekend en wel wat geestelijke support kunt gebruiken. Daarom het Woord op Woensdag: Gods Woord midden in de week, midden in je leven. Geschreven door vrouwen zoals jij, vrouwen die ook midden in het leven staan en weten hoe nodig het is om aanmoediging, kracht, geloof en herkenning te vinden in Gods Woord. Om het leven te leven dat je hebt als vrouw, moeder, collega, vriendin.

Elke woensdag verschijnt er een overdenking naar aanleiding van een bijbeltekst.
Aangevuld met vragen, toepassingen of tips, zodat je zelf aan de slag kunt met Gods Woord. Word bemoedigd en laat God persoonlijk tot je spreken. Schrijf je in voor deze wekelijkse mailing via de link.

Eerdere uitgaven

Voor het Weekje Relaxen brachten we eerder een boekje en 2 E-books uit. Een aanrader om jezelf rustmomentjes met God te gunnen. Deze zijn nog te bestellen via onze webshop. Ook leuk om cadeau te doen!

5 Weken Relaxen met het Woord
Boekje met 25 overdenkingen rond 5 thema’s uit eerder verschenen Weekjes Relaxen met het Woord. Prachtig vormgegeven, met vragen en schrijfruimte.
Prijs € 6,95

Te bestellen in onze webshop

E-book Reset met Ruth
Ontdek vanuit het leven van Ruth hoe je een nieuw seizoen kunt starten. 6 overdenkingen met vragen en opdrachten, schrijfruimte en mooie posters met quotes.
Prijs €2,95

Te bestellen in onze webshop

E-book Tijd voor …
Vanuit het boek Prediker in de rust met God nadenken en ontdekken waar jij je tijd aan wilt geven in je leven. 7 overdenkingen met verdiepingsvragen en schrijfruimte.
Prijs €2,95

Te bestellen in onze webshop.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen